Inschrijfformulier lidmaatschap Pharos

Gegevens contactpersoon:

Gegevens partner:

Contactgegevens contactpersoon:

Adresgegevens:

IBAN betaalgegevens. Met hoofdletters en zonder spaties. Verschijnt het BIC-nummer dan worden de gegevens goed verwerkt.

Met het opsturen van dit fomulier stemt u in met een automatische incasso van de jaarlijkse contributie en eenmalig voor het incasseren van het inschrijfgeld.

 

Kind(eren). Wilt u de gegevens van uw kinderen hieronder invullen:

Welkomstgeschenk, kiest u uit een van de twee boeken:

Regio's, hieronder kunt u aangeven van welke 3 regio's u informatie wilt ontvangen:

Privacybeleid

Pharos verzamelt uw persoonsgegevens om u te kunnen informeren over activiteiten binnen de vereniging, te factureren en informatie toe te sturen. e-Captain is het bedrijf dat het systeem voor de ledenadministratie levert, met hen hebben wij een bewerkingsovereenkomst gesloten. Gegevens zijn alleen toegankelijk voor gerechtigden na het invoeren van een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Bij Pharos is bekend welke mensen gerechtigd zijn. Eventueel maakt Pharos gebruik van cookies ten behoeve van het functioneren van de website.
Het volledige Privacybeleid kun u hier vinden.

Met het opsturen van dit fomulier stemt u in met een automatische incasso van de jaarlijkse contributie en eenmalig voor het incasseren van het inschrijfgeld.Beveiligings code Beveiligings code